Siyasette ince hesaplı büyüme stratejisi… HAS Parti’nin Ocak ayında Bursa hedefi 7 bin 133 üye

Hilmi Tanış yıllarca Saadet Partisi’nde il başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi olarak siyaset yaptı. Şimdi de Numan Kurtulmuş ile birlikte ve HAS Parti’de Genel İdare Kurulu Üyesi olarak görev aldı.
İki aya yakın süredir geçirdiği ameliyat nedeniyle evinde dinlenmekte olan Tanış’a geçtiğimiz hafta yapılan son GİK toplantısında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerini kapsayan Bölge Sorumluluğu görevi verildi.
Bu durumda…
GİK’
te alınan karar gereği her ay yapılacak olan il ve ilçe divanı toplantıları nedeniyle Tanış zamanının büyük bölümünü sorumluluğundaki bölgenin illerinde geçirecek.
HAS Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Mollasalih ile birlikte ziyaretimize geldiğinde, GİK’te alınan bir kararı daha açıkladı:
Bir yandan seçime hazırlanırken, diğer yandan da teşkilatlarımızı güçlendirmek adına her il için ayrı ayrı üye kayıt hedefleri kondu. Şimdi bunu da takip edeceğiz.
Elindeki listeye göre; HAS Parti Genel Merkezi Ocak 2011 ayı için Bursa’da 7 bin 133, Balıkesir’de 3 bin 375, Çanakkale’de 1.434 ve Yalova’da 567 üye kaydı hedefliyor.
Tanış
bu rakamların, illerdeki seçmen sayısının binde biri olarak belirlendiğini söyledi.