Çok özel bir gün yaşadık… Cavit Çağlar ile birlikte Olay Medya’ya geri döndük

Herkesin yaşamında çok özel olarak kabul ettiği günler, zamanlar vardır. Bizim de bugüne kadar gerek kendimizle ilgili, gerek mesleğimizle ilgili pek çok özel günümüz oldu, pek çok özel anlar yaşadık.
Bugün…
Yaşamımızdaki bütün çok özel gün ve çok özel anlar arasında çok daha özel yere sahip bir gün geçirdik.
Çünkü…
Bursa’nın kabuğunu kırıp İstanbul dükalığına işadamı olarak kendini kabul ettirerek Bursa sanayicilerine apayrı bir yol açan, siyasette ülkenin ikinci adamı konumuna yükselen, Türkiye’ye NTV gibi bir haber kanalını, Bursa’ya da Olay gibi Türkiye’nin en büyük ve en çok satan yerel gazetesini ve uyduya çıkan ilk yerel televizyon olarak Olay TV’yi armağan eden Cavit Çağlar ile birlikte yuvamıza, yani Olay Medya’ya döndük.
Güne…
Cavit Çağlar’ın çağrısıyla, Bursa’dan dünyaya açılan bir tekstil devi olan Yeşim Tekstil’de Engin Özpınar, İsmail Öztat, Erol Bilenser, Mehmet Ali İnan’la buluşarak başladık.
Sonra…
Çağlar ile birlikte Olay Medya’ya geçtik. Yıllarca birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla yeniden birlikte olduk.
7 Mart 2008 tarihinde TMSF’nin el koyduğu Olay’ın kapısından bir yıl sonra Cavit Çağlar’la birlikte yeniden girmek, yuvaya dönmek gerçekten büyük mutluluk.
Bunun keyfini bugün doya doya yaşadık.
Çok yakında yepyeni bir heyecanla Olay’daki yazılarımıza yeniden başlıyoruz. Kendimizi ait olduğumuz yerde hissettiğimiz için heyecanımız büyük.
Bu arada…
Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar bugün Olay çalışanlarıyla yaptığı toplantıda yeni dönemin yapısını anlattı ve bazı görevlendirmeler yaptı. Bunları da Olay gazetesinde yarın, yani 14 Aralık 2010 Salı günü okuyabilirsiniz.
Olay’da zaten iyi bir kadro vardı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da güçleniyoruz.
Heyecanımız ve mutluluğumuz büyük. Bizim gibi diğer arkadaşlarımıza da onurlarını iade ettiği için Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’a teşekkür ediyoruz.
Hepimize hayırlı olsun.