Bahçeli’den pazar sürprizi… MHP lideri hızlı turla İznik, Orhangazi, Gemlik ve İnegöl’de halkla buluşacak

Bursa bir anda liderlerin hızlı ziyaret programları yaptığı bir kent haline geldi. Önce geride bıraktığımız hafta sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 13 ilçe ve 5 belediyeyi ziyaret edip açılışlara katıldı, vatandaşlarla buluştu.
Cuma akşamı, Devlet Bakanı Faruk Çelik’in kızı Merve Çelik ile Mehmet İyibilir’in oğlu Cüneyt İyibilir’in nikah törenleri için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok sayıda bakanla birlikte hızlı bir ziyaret programı gerçekleştirip bir geceliğine Bursa’ya gelmeleri bekleniyor.
Derken…
Yine hızlı siyaset turu özelliğinde bir sürpriz program da bu akşam Milliyetçi Hareket Partisi’ni harekete geçirdi.
Buna göre…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli pazar günü sürpriz bir programla Bursa’ya gelmesi programa alındı.
Ancak…
Bahçeli’nin bu akşam gelişen sürpriz programında kent merkezi yok. Bunun yerine MHP lideri İznik’ten başlamak üzere Orhangazi, Gemlik ve İnegöl ilçelerine gidecek.
Programın bir özelliği de şu:
Bahçeli pazar günü 4 ilçede gerçekleştireceği programlarda miting ya da nokta miting türünden konuşmalar yapmayacak. Bunun yerine çarşı, pazar, esnaf ziyaretleri yapıp yol boylarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi hedefliyor.
Son dakikada gelişen bu sürpriz program için Sakarya’dan gelecek olan Bahçeli’nin İznik programının saat 13.30 gibi başlaması planlanıyor.
Ardından…
Orhangazi ve Gemlik ilçelerinde de benzer ziyaretler yapacak olan Bahçeli’nin, saat 20.30 gibi de İnegöl ilçesindeki ziyaretlerini ve vatandaşla buluşma programını tamamlayıp Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.
Bahçeli bu hızlı ziyaret programında vatandaşlardan “Referandumda hayır oyu vermelerini” isteyecek.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]