Aşırı sıcakta yoğun tempo ve yorgunluk tansiyonunu fırlattı… Devlet Bakanı Çelik’e geçmiş olsun

Gerçi… Bursa’ya her gelişinde siyasi ve idari tüm programlar üzerine yapıldığı için bugün kadar hiç sakin bir hafta sonu geçirmedi. Bununla birlikte, Devlet Bakanı Faruk Çelik’in son bir aydır Bursa’daki hafta sonu programları daha da yoğunlaştı. geçiriyor.
Öyle ki…
Kent merkezinden ilçelere, köylerden yaylalara kadar her yere yetişmeye özen gösteriyor.
Çünkü…
İnsanlar etkinliklerinde ya da davetlerinde önemsedikleri için Bakan Çelik’i görmek istiyorlar. O da herkesi mutlu etmek ve kırmamak adına elinden geldiğince her yere yetişmeye çalışıyor. Gidemediği yerlerde de milletvekili arkadaşlarından destek alıyor ve selamını gönderiyor.
Fakat…
Özellikle son iki hafta daha da bunaltıcı hale gelen sıcaklarla bu yoğun tempo birleşince Bakan Çelik’in sağlığı etkilendi.
Hafta içini Ankara’da bakanlık çalışmaları, Ankara dışındaki illere de ziyaretlerle geçiren Bakan Çelik hafta sonları geldiği Bursa’da dinlenemeyince yorgunluk da işin içine girdi.
Buna…
Önümüzdeki ay evlenecek olan kızının düğün hazırlıkları eklenince de yorgunluk ve stresin boyutları biraz daha büyüdü.
Bunun sonucu…
Cumartesi gecesi tansiyonu yükselince aniden fenalaşan Çelik hemen Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra sabaha kadar kontrol altında tutulan Çelik, daha sonra dinlenmek üzere evine gönderildi. Bakan Çelik bu sabah da Ankara’ya döndü.
Biz de…
Son dönemde Bursa’nın siyasi otoritesi konumunda olan Devlet Bakanı Faruk Çelik’e geçmiş olsun diyoruz.