Sanayi Bakanı Nihat Ergün, sivil toplum örgütlerine açılımı anlatmak için geliyor

Seçime doğru hızla gidilen bir süreçte, iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi attığı açılım adımını herkese anlatma işine çok önem veriyor.
Bunun da nedeni belli…
Düzenli olarak yapılan kamuoyu araştırmalarında, açılım konusunun gündeme gelmesinde sonra oyunu AK Parti’ye vereceğini söyleyenlerin oranında ciddi bir düşüş görüldü.
Ardından…
Bu düşüş üzerine AK Parti Genel Merkezi’nin harekete geçtiği ve öncelikle teşkilatlarını bilgilendirme faaliyetlerine girdiği görüldü.
Bunun ilk sonuçları olarak da, Kasım2009’dan itibaren araştırmalarda AK Parti’nin yükselişe geçtiği kamuoyu araştırmalarına yansıdı.
Bunun üzerine…
Özellikle de Şubat 2010’dan itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girip toplumun kanaat önderi olabilecek pozisyondaki yapılarla yaptığı toplantılar izlendi.
O bakımdan…
Son dönemde hem AK Parti’nin tüm teşkilat organizasyonlarında, hem de hükümetin tüm etkinliklerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm bakanlar açılımı anlatma konusunu öncelikle ele alıyorlar.
İşte…
Bu kapsamda pazar günü Bursa’da da açılımı anlatma toplantısı var.
Organizasyonu AK Parti Bursa İl Başkanlığı yapıyor. Konuk ise Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün olacak.
Pazar günü saat 12.00’de Atatürk Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 800 kişilik salonda yapılacak toplantı için Bursa’daki sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileriyle gazeteciler davet edildi.
Ayrıca…
AK Parti’nin il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanları da toplantıda hazır bulunacaklar.
Böylece…
Bursa’da bugüne kadar AK Parti’nin açılımı anlatmak için yaptığı en geniş katılımlı toplantıda Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün konuşmuş olacak.