Mahkeme kararıyla kongreler sürecinde bunalan DP’ye Yıldırım’da Kadın Kolları morali

Turgut Topçu, son dönem Bursa siyasetinde partinin basamaklarını tek tek çıkarak iyi yetişmiş siyasetçilerden biri olarak tanınır.
Gerçekten de…
Mustafa Bayrak döneminde Yıldırım İlçe Gençlik Kolları’nda başlayan siyaset sürecinde, yine Bayrak döneminde DYP Yıldırım İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı.
Şimdi de…
Partisine bu zor dönemde üç aydır DP Yıldırım İlçe Başkanı olarak hizmet veriyor. Siyasette yetişmiş, kurulların önemini iyi bilen biri olarak da sağlam adımlar atıyor.
Nitekim…
Başarıya giden yolda kadın ve gençlik kollarının önemini bildiği için, işe DP Yıldırım İlçe Kadın Kolları’nı oluşturarak başladı.
Göreve de…
25 yıldır DYP ve DP’de çeşitli görevler üstlenen, bir önceki dönem de DP Yıldırım Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptığı için siyaseten deneyimli olan Ayşe Kurtulan’ı getirdi.
Bugün de…
DP Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kurtulan, yeni dönemdeki çalışma arkadaşlarını, DP Yıldırım’da Kadından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Kepir ile birlikte açıkladı.
Açıklamada…
DP Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Sibel Kurdoğlu ile birlikte çok sayıda partili kadın da hazır bulundu.
Buna göre…
Öznur Kalmaz başkan yardımcısı, Şengül Güngör teşkilat sorumlusu, Yeter Barış sosyal işler sorumlusu, Mükerrem Kavakçı basın sorumlusu, Mehveş Ünal seçim işleri sorumlusu, Cavidan Ustabaşı sekreter, Saime Akipek de muhasip olarak DP Yıldırım İlçe Kadın Kolları’nda görev üstlendiler.
Bu da…
Son günlerde mahkeme kararıyla yapılan olağanüstü kongreler sürecinde bunalan Demokrat Parti’ye Yıldırım’dan moral oldu.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]