CHP’de il kongresinin tarihi belli oldu: 28 Mart

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Osmangazi dışında ilçe kongreleri tamamlandı. Osmangazi’nin kongresi ise 7 Mart’ta yapılacak ve görüntüye göre atanan ilçe başkanı Zafer Ekici kongreye tek aday olarak girip kazanacak.
Yanı sıra…
Sürecin gidişatının belli olması nedeniyle ilçe başkanları toplanıp İl Başkanı Gürhan Akdoğan’a tam destek kararı aldılar.
İşte…
Bu gelişmelerin ardından CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, beraberinde Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve Parti Meclisi Üyesi Ali Nihat Irkörücü olduğu halde Ankara’ya gitti.
TBMM’de İçişleri Bakanı Beşir Atalay için verilen gensoru görüşmelerinin yoğunluğuna karşın Genel Başkan Deniz Baykal’la yarım saat görüşen Akdoğan ve beraberindeki Bursa heyeti önce tamamlanan ilçe kongreleriyle ilgili bilgi verdiler, sonra da Akdoğan il kongresinin 28 Mart’ta yapılacağını bildirdi.
Görüşmede…
Bursa’da partinin durumundan memnun olduğunu açıklayan Baykal, il kongresine katılacağını söyledi.
Bunun üzerine…
Akdoğan da parti örgütünün isteği üzerine, daha önce otel salonunda yapılan kongreyi bu kez Atatürk Spor Salonu’nda görkemli şekilde yapmak istediklerini ifade etti. Baykal bu düşünceye de destek verdi.
Bu arada…
Akdoğan’ın Ankara ziyaretinde CHP Gemlik İlçe Başkanı Cem Güler de hazır bulundu. Güler, satın alınan yeni CHP Gemlik İlçe binasının tapusunu Genel Sekreter Önder Sav’a teslim etti.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]