AK Parti Genel Merkezi izliyor: Altepe, yaygın medyada en çok gündem oluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin diğer partilerden farklı teşkilat ve kadro çalışmaları ile izleme yöntemleri var.
Örneğin…
Her ay sürekli olarak yapılan kamuoyu araştırmalarıyla hem partinin genel durumu, hem de belediyelerle ilgili kamuoyu eğilimleri belirleniyor.
Yanı sıra…
Belediyeler ve teşkilatların yaptıkları çalışmaların kamuoyunda nasıl algılandığı da sürekli araştırmalarla yakından izleniyor.
Yine…
Medya takibi de yakından izlenen çalışmalar arasında yer alıyor.
Bu kapsamda…
AK Parti Genel Merkezi tarafından medya takibi olarak yapılan son incelemede, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yaygın medyada (AK Parti Genel Merkezi bunu “ulusal medya” olarak tanımlıyor, ama medyanın ulusallığını ayrıca tartışmak gerektiği için biz “yaygın medya” tanımını tercih ediyoruz) en çok gündem oluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu ortaya çıktı.
Genel Merkez, yaptıkları medya takibi ve araştırmayla ortaya çıkan bu durumu Bursa teşkilatı ile de paylaşırken memnuniyet dile getirildi.
Böylece…
Yaygın medyada gündem oluşturma tekeli ilk kez Recep Altepe ile birlikte İstanbul ve Ankara dışına çıkıp Bursa’ya gelmiş oldu.
Dahası…
Altepe’nin gösterdiği performans, yakaladığı bu ivmeyi sürdüreceğini gösteriyor.
O bakımdan…
Yaygın medyadaki Altepe haberlerinin önümüzdeki süreçte daha da artacağını, bunun sonucunda da Türkiye’nin her tarafında Altepe’nin çok tanınacağını düşünüyoruz.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]