Umarız bir gün Bursa’ya Vali olarak döner… Ahmet Hamdi Usta’yı 6 yılın ardından İstanbul’a uğurladık

Umarız bir gün Bursa’ya Vali olarak döner… Ahmet Hamdi Usta’yı 6 yılın ardından İstanbul’a uğurladık
Umarız bir gün Bursa’ya Vali olarak döner… Ahmet Hamdi Usta’yı 6 yılın ardından İstanbul’a uğurladık – Ahmet Emin Yilmaz

– VALİ YARDIMCISI AHMET HAMDİ USTA

Geniş kapsamlı mülki amirler rotasyonu gereği, bir dönem Vali Yardımcısı olarak Bursa’ya hizmet edenler başka görevlere atandılar.
Geçen hafta Gümülcine’de olduğumuz için Gaziantep’e atanan Vedat Müftüoğlu’nun veda ziyaretinde bulunamamıştık.
6 yıllık hizmetinin ardından  İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Ahmet Hamdi Usta’yı uğurladık. Avrupa Birliği çalışmalarında Bursa’yı doğru yönlendiren isimlerin başında gelen Usta’yla bir gün Vali olarak sohbet etmeyi de umuyoruz.