6 ülke 60 il, 1500 üyeyle Ünitimsah Bursaspor’un Ar-Ge’si gibi

6 ülkede, 60 ilde, toplam 1.500 üyeleri var. Zaten Bursaspor’un maçının olduğu her deplasmanda tribünde önce onların Ünitimsah pankartı dikkat çekiyor.
Üniversiteli Bursasporlular Derneği büyük bir sevgiyle Bursaspor’u gittiği her ilde karşılıyor, neresi olursa olsun tribünde yerini alarak yalnız bırakmıyor.
Üstelik…
Ünitimsahlar başka kentlerde yalnızca Bursaspor’un yanında olmakla yetinmeyip, Bursa’dan üniversite için giden herkese destek veriyorlar, kayıt işlemleri ve yurt konusunda yardım ediyorlar.
Bir yandan da…
Bursa’daki merkezlerinde Bursaspor için çocuklarda Bursaspor sevgisi ve bilincini geliştirme başta olmak üzere toplumla buluşma anlamında sosyal projeler üreterek bir anlamda Bursaspor’un Ar-Ge Birimi gibi çalışıyorlar.
Gerçi…
Bunları hiçbir beklentileri olmadan yapıyorlar ama Bursaspor’un bugüne kadar farkında olmaması ve ilgi göstermemesi de şaşırtıcı.
Dün…
Ünitimsah Başkanı Ender Yılmaz ve Eskişehir Temsilcisi Tansel Işıkkent davetiye getirdiler. Tahtakale’deki derneklerini Pirinçhan üst kata taşıyorlar. Yeni yerlerinde bugün saat 13.00’te açılışları var.