Saadet Osmangazi bir yandan merkezde üye stantları açıyor, bir yandan Ovaazatlı’da seçim için çalışıyor

Mustafakemalpaşa’nın Ovaazatlı beldesinde mahkeme kararı ile yapılacak belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyelikleri seçimine artık sayılı gün kaldı. 5 Aralık’taki seçim öncesinde partiler yavaş yavaş Ovaazatlı’da sahaya çıkmaya başladılar.
Ama…
Görünüşe göre Ovaazatlı’da sahaya en hızlı çıkan Saadet Partisi Osmangazi İlçe teşkilatı oldu.
SP Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek ve yönetimi, son 10 gündür Ovaazatlı’da resmen karargah kurdular.
Üstelik…
Cumartesi günü yaptıkları son Ovaazatlı çıkarmasına, bu kez SP’nin Selim Sait Terzioğlu başkanlığındaki yeni il yönetim kurulu, SP Mustafakemalpaşa ve İnegöl teşkilatlarıyla Ankara’dan gelen Samsun ve Elazığ eski milletvekili Latif Öztek ve Esam Başkanı İsmail Beşiktepe de katıldı.
SP’nin Ovaazatlı Adayı Sönmez Duman’ın seçim bürosunun açılışının yanında, destek amacıyla düzenlenen nokta mitingi de ilgi gördü. Mitingde konuşan Öztek, hükümetin tarım politikalarını eleştirirken, refahın yükseltilmesi için tek yolun Milli Görüş olduğunu söyledi.
Ovaazatlı’da âdeta gövde gösterisi yapan SP teşkilatları bu arada halkın sorunlarını da dinlediler. SP Osmangazi’nin hazırladığı sinevizyon gösterisi de büyük ilgi topladı.
Yanı sıra…
SP Osmangazi merkezde partiye yeni katılımlar sağlamak üzere başlattığı üye stantları uygulamasını da sürdürüyor.
Nitekim..
Geçen hafta 12 yeni üyenin yapıldığı standın ardından, cumartesi günü açılan 77. üye standında 23 kişinin Saadet Partisi’ne üye kaydı yapıldı. SP Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek, hafta sonları üye standı açma uygulamasına kararlı bir şekilde devam edeceklerini, amaçlarının Milli Görüş’ün iktidarı olduğunu söyledi.