Genç Kızılay’da nöbet değişimi: Ayşegül Tancun’a yeni görev, Feyza Duran yeni başkan

Tartışmasız… Nerede afet yaşansa yardıma ilk Kızılay koşuyor. Kötü gün dostu Kızılay, aynı zamanda merhamet eli olarak da toplumun hep yanında.
Bunu da…
Kendi bünyesindeki yapılarla sürdürüyor. O yapılar arasında Genç Kızılay’ın farklı bir yeri var.
Üniversite öğrencisiyken 5 yıl Kızılay Gönüllüsü olarak çalışan Ayşegül Tancun, son 2 yıl da Genç Kızılay Bursa İl Başkanı olarak sahaya enerjisini yansıttı.
Çok yoğun iki yılın ardından Genç Kızılay Bursa İl Başkanlığı görevini; Kızılay Bursa İl Merkezi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç ve Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan’ın da a katıldıkları törenle, ekibinden Feyza Duran’a devretti.
Fakat…
Kızılay Genel Merkezi, çalışmasını bildiği Ayşegül Tancun’u bu kez Ege ve Marmara bölgelerini kapsayan Kızılay 1. Bölge Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.