Formayı giydi, antrenmanda çocuklar gibi şendi… Milletvekili Kılıç’tan çocuklara dokunan kulübe destek

ARABAYATAGI SPOR KULUBU COCUKLAR VE AK PARTi BURSA MiLLETVEKiLi AHMKET KILIC
ARABAYATAGI SPOR KULUBU COCUKLAR VE AK PARTi BURSA MiLLETVEKiLi AHMKET KILIC

Şunu biliyoruz… Arabayatağı Spor Kulübü sıradan bir spor kulübü değil. Türkiye şampiyonlukları ve Bursa futboluna armağan ettiği genç yıldızları yanında, kulübün büyük bir misyonu var.
O da…
Kentin en yoğun göç alan doğusunda ve sosyoekonomik açıdan problemli bölgesinde çocuklara dokunuyor, gelecekleri için yeni hedefler gösteriyor.
Özellikle…
Çocuklarla devlet ve millet karşıtı yapıların temasa geçmelerinin önünü kesiyor, bölgelerinde ortaya çıkan kötülüklerden uzak durmalarını ve kötü alışkanlıklardan korunmalarını sağlıyor.
Bunları da…
Yetişme çağındaki çocuklara spor yaptırarak, futbol oynatarak başarıyor.
İşte…
Bu misyonu çok özel olan Arabayatağı Spor Kulübü’ndeki yarının yıldızı olacak çocuk futbolcuların antrenmanında yüzleri güldürüp moral veren bir sürpriz yaşandı.
Siyaset diliyle Bursa’nın genç milletvekili kabul edilen AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç kulübün antrenman sahasına geldi.
Sahada…
Sırtına Arabayatağıspor forması geçiren Kılıç, çocuklarla birlikte antrenmana çıktı. Koştu, pas verdi, şut atıp orta yaptı. Çocuklarla şakalaştı, sahanın ortasına oturup sohbet etti, çocuklar gibi şen gün geçirdi.
Doğal olarak, çocuklara da unutamayacakları bir gün yaşattı.
Sonra da şunu söyledi:
“Hükümetimizin ve belediyelerimizin yaptıkları, yapmaya da devam ettikleri bu tesislerde çocuklarımızın heyecanına, futbol sevgilerine tanık olmak çok güzeldi. Onlar için yapacağımız daha çok iş var.”
Şuna dikkat çekti:
“Sporcu sayısı, Bursa’ya kazandırdığı yıldızlar ve şampiyonluklarla Arabayatağı Spor Kulübü gizli kahramanlardan biri. Çocukların hayatına dokundukları, geleceklerini şekillendirdikleri için Arabayatağı Spor Kulübü yöneticilerini kutluyorum.”
Gerçekten de…
Çocukların geleceklerine, yaşamlarına dokunmak, onları doğru yönlendirmek çok önemli.