Bursa gençliğiyle buluşmayı programına aldı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Kasım sürprizi

CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN
CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN

Ekranlardan izliyoruz… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süredir çeşitli bölgelerde gençlerle buluşma programlarına katılıyor.
Bu buluşmalarda…
Bir yandan AK Parti dönemi icraatlarını ve Türkiye’nin bu dönemdeki değişimini anlatıyor, bir yandan da gençler üzerinden ülkenin geleceğine yönelik mesajlar veriyor.
İşte…
En son Adana’dan yansıyan gençlik buluşmaları kapsamında bir yenisi önümüzdeki ay Bursa için planlanıyor.
Gerçi…
Tarih henüz kesinleşmedi, ama kulağımıza gelenlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programında Bursa ziyareti için 20 Kasım tarihi taslak program olarak yer alıyor.
Nitekim…
Bu taslak program doğrultusunda Bursa’da hazırlıklar başlarken, gençlerle buluşma yeri olarak Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nin en büyük salonu olan 1.623 kişilik Osmangazi Oditoryum üzerinde duruluyor.
Yanı sıra…
AK Parti’nin kongrelerini yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kongrelere katıldığı Nilüfer’deki Tofaş Spor Salonu da buluşma yeri seçenekleri arasında yer alıyor.
Bununla birlikte…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına önerilmek üzere Bursa’da bazı ziyaretler üzerinde de hazırlık çalışması yapılıyor.
Yine…
Kulağımıza gelenlere göre, Cumhurbaşkanı’nın geçen yıl temmuz ayında temelini attığı Gemlik’teki Türkiye’nin yerli otomobil fabrikası TOGG inşaatı ziyareti ile tamamlanan bazı yatırımların açılışlarını yapması da söz konusu.
Bu arada…
Programa AK Parti teşkilatlarıyla buluşma eklenmesi de bekleniyor.
Ancak…
Başta da vurguladığımız gibi, tüm bunlar ve 20 Kasım ziyareti şu an taslak özelliği taşıyor. Kesin programlar tarihin kesinleşmesi sonrası ortaya çıkacak.
Bunun da kasım ayı başında belli olması bekleniyor.
O nedenle…
Erdoğan’ın gelişiyle ilgili net bilgi ve program henüz oluşmadı, ama ön hazırlık süreci başladı ve taslak üzerinde çalışılıyor.