Hakan Çavuşoğlu saha izlenimlerini anlattı: Millet zorlukların nasıl aşılacağını görüyor

HAKAN CAVUSOGLU SAHA CALISMALARI
HAKAN CAVUSOGLU SAHA CALISMALARI

Tempoyu öyle yükseltti ki… Sabah başka, öğle başka, akşam başka yerde. AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu merkezden ilçelere ve köylere kadar sahanın her yerinde ziyaretler yapıyor, vatandaşla buluşuyor, sorun dinliyor, beklenti öğreniyor.
TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı olarak, çalışmalar için gittiği 3 günlük Ankara molası ardından akşam saatlerinde Bursa’ya döndü.
Dönüş yolunda…
“Meclis’in kapandığı günden beri Bursa siyasetinin temposunu arttıran yoğun programlarını” anımsattık ve saha izlenimlerini öğrenmek istedik.
Soruya, geniş açıdan yaklaştı:
“Milletimizin bağrından çıkmış bir partiyiz. Bu partiyi 2001’de milletimiz kurdu. Biz de hiçbir zaman hizmetlerimizde, siyasetimizde milletimizin kodlarından ayrılmadık. Sürekli milletimizle temas halinde olduk.”
Şunun altını çizdi:
“Yol haritamızı da, ajandamızı da millet iradesini esas alarak, milletimizin talep ve beklentileri doğrultusunda planladık. Bunu yaparken de daima milletimizin ayağına giderek yanında olmaya gayret gösterdik.”
Şunu da özellikle vurguladı:
“Bunları yaparken hep Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilham aldık. Milletin gönlündeki yeri, iletişim tarzı, milletin gösterdiği yaklaşım hep örnek oldu.”
Ardından…
Pandemi etkisinin azalıp aşılamanın arttığını anımsattı, “Cumhurbaşkanımızın biz milletvekillerine sahaya inerek milletin dertleriyle dertlenmemiz, talep ve beklentileri öğrenmemiz talimatı oldu” dedi.
Gözlemi şu:
“Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na teveccühü güçlü şekilde devam ediyor.”
Devam etti:
“Sahada görüp yaşadıklarımız bizim için en önemli test. Milletimiz ne yapılacaksa Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacağını biliyor, görüyor, söylüyor.”
Sahadan aldığı mesajı da açıkladı:
“Milletimiz; Türkiye’mizin çıkarları için yurt içi ve uluslararası arenada zorlukların Cumhur İttifakı güçbirliğiyle aşılacağını söylüyor.”