İlk kez konuşan AK Parti İl Başkanı Gürkan açık mesaj verdi: Bütün gayretimiz Bursa’nın geleceği ve vizyonu

AK PARTi iL BASKANI DAVUT GURKAN iLK KEZ KONUSTU
AK PARTi iL BASKANI DAVUT GURKAN iLK KEZ KONUSTU

Bugüne kadar… AK Parti’nin dedesinin dedesi de Bursalı ilk İl Başkanı olarak 22 Aralık’ta göreve başladı. Kestel’in Gözede Köyü doğumlu Davut Gürkan’ın siyasi geçmişinde Kestel İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı var.
Kızılay’da yönetiminde çalıştığımız için bakış açısını ve mantalitesini biliriz.  Çok çalışır, ekip çalışmasına önem verir, düşünce oluştururken değişik kişi ve kesimlerden görüş almayı önemser.
Nitekim…
AK Parti İl Başkanı olarak 3 aylık sürecinde bu özelliğini herkese kabul ettirdi.
Ziyaretine gittiğimizde…
Önce partinin siyasi fotoğrafını konuştuk. O da izlediği yolu ilk kez anlattı:
“Önce teşkilatlardan başladık. Partinin kuruluşundan bugüne kim hizmet ettiyse; Bakanlarından milletvekillerine, ilçe başkanlarından belediye başkanlarına istişarelere başladık. O istişarelerle yönetim oluştu.”
Şunu vurguladı:
“İl Yönetim Kurulu’nun, partinin kuruluşundan bugüne her dönemini yansıttığını düşünüyorum. Her dönem kendinden öncekileri biliyor.”
Ardından…
Teşkilatlarla bir araya gelip fotoğrafı tamamladıklarını söyledi ve şunu ekledi:
“Genel Başkan Yardımcımız, önceki dönem Başbakan Yardımcımızla birlikte tüm milletvekillerimiz gayret ve destek veriyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla 2023 için hazırlık yapıyoruz.”
Mutluluğu şu:
“Hem teşkilatlar, hem destek verenlerle beraber hareket etmemiz enerji sağlıyor. Teşkilatlarımızın da kucaklayıcılığı bize güç veriyor.”
Şu noktada duyarlı:
“Oda’lar, STK’lar, iş dünyası, kısaca Bursa’ya sahip çıkma misyonu olan herkesle görüşüyoruz. Bütün derdimiz ve gayretimiz Bursa’nın geleceği ve vizyonu.”
Hedefi şöyle açıkladı:
“Teşhisi iyi koyabilmek lazım. Yoksa tedavi yanlış olur. Geçici çözümlerden çok, insanımızın yaşamını güzelleştirmek için iktidar partisi olarak merkezi bütçeden Bursa’ya ciddi kaynak aktarmak istiyoruz.”