TBMM’nin 100. yılı milletvekillerine anlamlı armağan: 100 Yıllık Vefa bayrağı

iSMAiL TATLIOGLU VE MUTLU CINAR YILLIK VEFA YIL MiLLETVEKiLLERi ARMAGANI
iSMAiL TATLIOGLU VE MUTLU CINAR YILLIK VEFA YIL MiLLETVEKiLLERi ARMAGANI

Özel durum şu… 24 Haziran 2018 genel seçimiyle Meclis’e giren 27. Dönem Milletvekilleri aynı zamanda TBMM’nin 100. yılı milletvekili olarak demokrasi tarihimizde özel bir durum elde ettiler.
Bu nedenle…
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın himayesinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekleriyle Kent Kültürü Derneği tarafından TBMM’nin yüzüncü yılına yönelik Yüz Yıllık Vefa Yüz Yıllık Farkındalık kampanyası yürütülüyor.
Bu kapsamda…
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın’ın katkılarıyla, 100. yıl milletvekillerinin tümüne 100. yıl anısı dağıtılıyor.
Armağanı masasına koyan CHP Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık mesaj göndererek teşekkür ederken, özel armağanı Kent Kültürü Derneği Başkanı Mutlu Çınar’dan alan İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da memnuniyetini dile getirdi.