Seçim çevresine göre Bursa’yı 2 bölgeye ayıran MHP’de yönetim 16 özel komisyonla genişledi

MHP IL BASKANI CIHANGIR KALKANCI KONGRE KONUSMASI
MHP IL BASKANI CIHANGIR KALKANCI KONGRE KONUSMASI

Dikkat çeken şu… Yeni dönem için sorumluluğu dağıtıp, daha fazla kişiyi yönetime adapte etmek üzere yeni bir yapılanma planı hazırlayan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı seçim çevresi olarak Bursa’yı iki bölgede planlarken, 16 farklı komisyon kurdu.
Buna göre…
1. Bölge’de Cemalettin Aydemir, Alaattin Akkuş, Halil Köse, Yavuz Eyyüpoğlu görev alırken, 2. Bölge’de Necati Güneş, Kadir Karakuş, Uğur Bayram, Şenol Yardımcıoğlu görev üstlendiler.
Yanı sıra…
Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Altun’la Alper Eker ve Ömer Uğur Demir çalışacaklar. Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Sorumlu il Başkan Yardımcısı Özcan Taşçı’nın komisyonunda Ferit Haspolat, Gökçen Budaker, Emre Sekban, Ümit Kayalcı, Vehbi Atan, Mustafa Oruç görev yapacaklar.
Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Doğu ile İsmail Yağlı, Tuğba Şentürk Yılmaz, Münevver Akalın, Batuhan Arısoy görev yaparken, Seçim İşlerinden Sorumlu il başkan Yardımcısı Hakan Hacıaydın’ın komisyonunda Yunus Sarıboğa, İlhan Şentürk ve Faruk Islak yer aldı.