Biz Bize Yeteriz… Toplumun zor gününde destek için Şenol Şankaya 1 milyon lira bağışladı, BTSO’nun da onun kadar vermesi yadırgandı

YEŞİM TEKSTİL CEOSU ŞENOL ŞANKAYA
YEŞİM TEKSTİL CEOSU ŞENOL ŞANKAYA

Kampanyayı… “Biz Bize Yeteriz” sloganıyla bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başlattı.
Aslında…
Adeta ışık hızıyla yayılan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele etmek, salgının yol açtığı olumsuzluklardan etkilenenlere de toplumun şefkat elini uzatmak amacıyla Cumhurbaşkanı’nın başlattığı bu kampanya Anadolu’ya has yardımlaşma geleneğini yansıtıyor.
Nitekim…
Kısa zamanda karşılık buldu ve Valilikler aracılığıyla Türkiye harekete geçti.
Yanı sıra…
Sanayicisinden işadamına, sanatçısından sporcusuna toplum önderi isimler zor zamanda yardımlaşma duygusuyla harekete geçip kampanyaya katıldılar.
İşte…
Yaşadığımız süreç için bu denli önemli olan kampanyaya “Biz Bize Yeteriz” diyerek Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya da katıldı.
Hem de, 1 milyon lira bağış yaptı.
Gerçekten…
Onbinlerce işçi çalıştıran, dünyanın en büyük markaları için üretim yapan Yeşim Tekstil’in, en zor dönemde 1 milyon liralık bağışla Cumhurbaşkanlığı kampanyasına katılması önemli bir davranış.
Rakamı duyunca…
Bursa’daki tabloyu merak ettik. Örneğin, kentin en büyük çatı kuruluşu olan, iş dünyasını temsil eden Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bağışını merak ettik.
BTSO da 1 milyon liralık bağış yapmış. Yani, Şenol Şankaya kadar ülkenin zor durumunda topluma şefkat eli uzatmış.
Oysa…
Bu tür organizasyonlarda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugüne kadar hep büyük düşünüp öncülük yapmasına ve büyük adım atmasına tanıklık ettik.
Tek başına…
Yeşim Tekstil’in 1 milyon lira bağışladığı bir kampanyada, binlerce üyesi olan, sanayi bölgelerini yöneten BTSO’nun da 1 milyon liralık bağış açıklamasını bu nedenle yadırgadık.
Bize sanki bu büyük kampanyada BTSO küçük kalmış gibi geldi. Sanki,  Bursaspor’dan sonra BTSO da yönetim anlayışıyla küme düşmüş gibi geldi.
Hele…
BTSO’nun yapılan açıklamalara karşın kendi üyesine henüz el uzatmadığına yönelik konuşmalar duyuyoruz ki, bunu da yakıştıramadık.