Yeniden Süper Lig mücadelesi veren Bursaspor için görünürde küçük ama ‘damlaya damlaya göl olur’ projesiyle gelir kapısı

DENİZ ÜZÜLMEZ
DENİZ ÜZÜLMEZ

Gündemde Bursaspor var… Kentin en büyük markası olan Bursaspor’un yeniden Süper Lig’e yükselme mücadelesinde maddi destek arayışları sürüyor.
Bursaspor’a Destek Gecesi’nin iptali sonrası ilgi çekecek öneri, bugüne kadar siyaset ve çarşı-pazar araştırmalarıyla bildiğimiz Deniz Üzülmez’den geldi.
“1.149’u kadın 1.887’si erkek toplam 3 bin 036 denekle yüz yüze anket yaptık” diyen Deniz Üzülmez, ortaya çıkan “Bursaspor’a kalıcı destek” önerilerini şöyle açıkladı:
“Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla Uludağ’a teleferikle çıkan, ya da aracıyla Oteller Bölgesi’ne girenlerden 5 lira alınması yüzde 23.2, Otobüs Terminali’ne giren otobüslerden 5 lira alınması için de yüzde 23.4 oranında kabul gördü.”
Başka öneriler de var:
“Su faturalarında Bursaspor için 1 lira yardım yüzde 18.1, BUDO deniz otobüslerinde biletlerden yine Bursaspor için 1 lira alınması yüzde 28.2 destek buldu. Yüzde 7.1’in de fikri yok.”
Söylediği şu:
“Rakamlar küçük, ama toplandığında büyük meblağlara ulaşır, Bursaspor da hak ettiği yere gelir.”