AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’tan Sağlık alanında Bursa’ya en fazla bağış yapan hayırsever Sabahattin Gazioğlu’na moral veren ziyaret

AHMET KILIÇ VE SABAHATTİN GAZİOĞLU
AHMET KILIÇ VE SABAHATTİN GAZİOĞLU

Biliyoruz… “Bursa’nın en büyük hayırseveri” dediğimizde mahcubiyet duyup bize sitem ediyor. Fakat Sabahattin Gazioğlu’nun özellikle çocuk sağlığı alanında yaptığı bağışlar unutulacak gibi değil.
Her şey ortada…
Bursa Devlet Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi ve ameliyathanelerini yaptırdı, 20 hasta odasının da tefriş etti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde babası Mümin Gazioğlu adına Erişkin Onkoloji Servisi’ni yaptırdı. Kız kardeşi Macide Gazioğlu adına Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bölümü’nün yeniden yapılmasını üstlendi, diğer kız kardeşi Baise Basut adına göz kliniği yaptırdı.
Kanser tedavisi için gelen çocukların ailelerinin kalmaları için Görükle’de konukevi yaptırdı, Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’ni kazandırdı, yetişkin onkolojisi hastanesi heyecanı var.
Nitekim…
İşadamı Sabahattin Gazioğlu’nu ofisinde AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç’ın ziyaret ettiğini görünce mutlu olduk.