Bursa’nın tanıdığı isimlerin işadamı çocukları siyasete ailece İYİ Parti’den adım attı… Rozetlerini takmak için Akşener Ankara’ya davet etti

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER MEHMET CAN YAZICI NEHİR YAZICI SELİM TAK BANU ZENGİN TAK
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER MEHMET CAN YAZICI NEHİR YAZICI SELİM TAK BANU ZENGİN TAK

Gerçi… Gündemde yeni kurulacak partiler gibi bir konu var, ama henüz kurulmadıkları için en genç parti unvanı halen İYİ Parti’ye ait.
O da…
Kongreler sürecine hazırlanırken, bir yandan da üye kampanyaları düzenleyip teşkilat yapısını ve tabanını sağlamlaştırıyor. O nedenle de, üye kayıt standı kurulan meydanlar ve parti merkezinde katılım törenleri düzenleniyor.
İşte…
Bu katılım törenlerinden biri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in davetiyle Ankara’da yapıldı.
Törende…
Bursa’nın tanınmış işadamlarından Turizmci Hayri Yazıcı’nın oğlu Turizmci Mehmet Can Yazıcı ve eşi İç Mimar Nehir Yazıcı ile Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak’ın oğlu İşadamı Selim Tak ve eşi Senarist Banu Zengin Tak’a rozetlerini bizzat Meral Akşener taktı.
Ayrıca…
İYİ Parti İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır’ın eşi Eğitimci Kamile Türkyılmaz Bahadır ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Turizmci Hasan Eker’in eşi Turizmci Esra Eker’e de aynı törende Akşener tarafından rozetleri takıldı.
Gerçi…
Ankara’ya gidemedi, ama sokak hayvanları ve barınaklar konusunda verdiği mücadeleyle tanınan BUSKİ ve Nilüfer Belediyesi eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emel Erkul da bu süreçte İYİ Parti’ye katılanlar arasında yer aldı.
Tören sonrası…
Bursa’ya dönüş yolunda görüştüğümüz İYİ Parti İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır katılımları değerlendirdikten sonra şunu söyledi:
“Kongrelere kadar üye sayımızı arttırmak istiyoruz. Bunu da tabanı ve teşkilatı güçlendirecek mahalle örgütlenmesiyle yapmak istiyoruz. Bu noktada çalışmalarımıza ağırlık verdik.”
Yürüttükleri üye kayıt stratejisi için “sağlıklı büyüme yöntemi” yorumu yapan Dr. Bahadır umutlu:
“Bir yandan mahalle örgütlenmesi yaparken bir yandan iş dünyasından genç arkadaşlarımız aramıza katılıyorlar. Bu katılımların ailece olması bize daha da umut veriyor, heyecanımızı arttırıyor.”
Şunu da ekledi:
“Kadın ve gençlerimizin partimize ilgileri de heyecan ve umut veriyor. Hedefimiz Türkiye’yi yönetmek ve bu hedefe emin adımlarla yürüyoruz.”