Bursa girişimcilikte lider oldu: Ekip çalışmasını bilen bu gençler girdikleri her seçimi kazandılar, gelecek için ışık verdiler

1 BURSA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI İBAHİM ÖZMEN SAMET DİNÇER TAYLAN DEVRİM ERCAN MUSA ÖZTÜRK
1 BURSA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI İBAHİM ÖZMEN SAMET DİNÇER TAYLAN DEVRİM ERCAN MUSA ÖZTÜRK

Aslında… İbrahim Özmen başlı başına başarı öyküsü. Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olarak sorumluluk üstlenmişken önce Mustafakemalpaşa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı seçildi.
Ardından…
İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı seçilmeyi başardı.
Sonrası daha da çarpıcı bir seçilmişlik öyküsü.
Başlangıçta pek düşünmediği halde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu Marmara Genç Girişimciler Kurulu başkanlık seçimleri içinde kendini buldu.
Öyle ki…
26 Temmuz’da yapılan TOBB Doğu Marmara Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı seçimi için aday olan Kocaeli başkanını 21 Temmuz’da Bursa’da ağırladığında aklında adaylık yoktu.
Seçime 1 gün kala ekibiyle yaptığı toplantıda arkadaşları aday olmaya ikna ettiler. Bunun üzerine Bursa’nın yanı sıra bölgeyi oluşturan Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Düzce, Sakarya, Bolu, Bilecik illerindeki Genç Girişimciler başkanlarını 1 günde ziyaret etti.
Aynı güne sığdırdığı 8 il ziyaretinin ertesi gün girdiği seçimi kazanarak TOBB Doğu Marmara Genç Girişimciler Kurulu Başkanı oldu.
İşin sırrını…
Bursa’daki Başkan Yardımcıları olan İznik’ten Taylan Devrim Ercan ile Orhangazi’den Musa Öztürk ve Bursa Ticaret Borsası’ndan Samet Dinçer’le ziyaretimize geldiğinde kendisinden öğrendik:
“7’si ilçelerden 15 kişilik İcra Kurulumuz var ve birlikte hareket eden bir ekibiz. Seçim başarısı da bu ekibin.”
Bunlar…
Bursa ve 8 ilin oluşturduğu bölgede elde edilen seçim başarıları. Bu başarıları taçlandıran son seçimi de Ankara’da kazandı. Ankara, İstanbul ve İzmir’in doğal üye oldukları Ali Sabancı başkanlığındaki TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu’na seçildi.
Ortaya da büyük başarı öyküsü çıktı.
Bu noktada şunu da vurgulamak gerekiyor:
Hiçbir şey sürpriz değil. Karşıdan bakıldığında sürpriz gibi görünse de, bütün büyük başarıların arkasında ekip çalışması yatıyor.
O nedenle…
Yıllardır birlikte hareket eden ekibin önünde “genç girişimcilere ışık olacakları” uzun bir yol var.