İstanbul’da seçim nöbeti sırası Faruk Çelik’te… İstanbul’da yaşayan Artvinlilere derneklerde ve evlerde seçimin önemini anlatıyor

FARUK ÇELİK İSTANBUL SEÇİM ARTVİN DERNEKLERİYLE İFTAR
FARUK ÇELİK İSTANBUL SEÇİM ARTVİN DERNEKLERİYLE İFTAR

Televizyonlardaki tartışma programlarında hâlâ Yüksek Seçim Kurulu kararı ve gerekçesi tartışılıyor, ama 23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi hızla yaklaşıyor.
Nitekim…
AK Parti Adayı Binali Yıldırım ile CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ikinci kez yarışacakları seçime 26 gün kala siyasi partiler tüm kozlarıyla sahada.
Bu kapsamda…
İstanbul’da yaşayan hemşeri gruplarına yönelik strateji geliştiren AK Parti’nin bu yapıları etkilemeleri için İstanbul nöbeti yazdıkları arasında Bursa siyasetçileri de var.
Önce…
Doğu-Güneydoğu kökenli seçmene yönelik çalışması için Müfit Aydın’a görev verildi. Sonra TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu gitti ve Rumelili seçmenle buluştu.
Son olarak…
Eski Bakan Faruk Çelik 23 Haziran çalışmaları için İstanbul’daydı. Artvin dernekleriyle iftarda buluşan Çelik evlerde de gruplarla yaptığı sohbetlerde “23 Haziran seçiminin önemini” anlattı.