Seçim ofisinden sonuçları izleyen Mustafa Bozbey’de de, seçim ofisine gelenlerde de ‘kazanmışlık’ özgüveni vardı, sonuca da çok yaklaştı, ama olmadı

MUSTAFA BOZBEY SEÇİM OFİSİ
MUSTAFA BOZBEY SEÇİM OFİSİ

Millet İttifakı adına CHP Büyükşehir Adayı olarak sandık yarışına giren Mustafa Bozbey tüm kampanyasını Çekirge Caddesi’nde, eski stadyumun karşısındaki seçim ofisinden yürüttü.
Partiyle temasını mümkün olduğunca az tuttu.
Seçim gecesi de…
Eşi Seden Bozbey’le birlikte ofisindeydi.  CHP sandık görevlilerinden gelen ıslak imzalı tutanakları yansıtan sistemi takip eden Bozbey partiye gitmediği için, bazı yöneticiler de İl Başkanlığı ile Bozbey Ofisi arasında gidip gelmek zorunda kaldılar.
Örneğin…
Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık ile Parti Meclisi Üyesi Gamze Pamuk Ateşli’ye hem CHP İl’de, hem Bozbey Ofisi’nde rastladık.
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kaylışoğlu ile eski il başkanları Şadi Özdemir ve Zafer Yıldız oradaydı. Siyasi yıldızı MHP Yıldırım İlçe Başkanı olarak parlayan Özcan Mertyürek dikkat çeken isimdi.
Gördüğümüz kadarıyla…
Mustafa Bozbey’in duruşunda kazanmışlık özgüveni vardı. Seçim ofisine gelenlerin tamamı da aynı görüntüyü verdi.
Bu da CHP için bir ilk oldu. Sonuca da çok yaklaşılmıştı, fakat hareketli gecenin sonunda Bozbey’in kaybettiği anlaşıldı