Yorgun Kırat’ın yeni il başkanı Çağrı Kaplan’dan seçim öncesi eski dostlara çağrı geldi: Herkesi yuvaya dönmeye bekliyor

DP İL BAŞKANI ÇAĞRI KAPLAN VE YÖNETİMİ
DP İL BAŞKANI ÇAĞRI KAPLAN VE YÖNETİMİ

Yerel seçime gidilirken revizyon yaşayan partilerden biri de Demokrat Parti oldu. Ömer Seymen sonrası atamanın yenilenmemesi süreci, Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan’ın ekim ayı sonunda DP İl Başkanı atanmasıyla sonuçlandı.
Aralık ayında da il kongresi planlayan DP, böylece seçime yeni kadro ve heyecanla girme hazırlığı yapıyor. Çiçeği bununda DP İl Başkanı Kaplan’la sohbet ederken hedeflerini de konuştuk.
Öncelikle…
“Eski partililere çağrı” yapan Kaplan, herkesi yuvaya dönmeye bekliyor. 2013’ten bu yana 7 ilçe aktifken, atanması sonrası 13 ilçeyi faal aktif getirdiklerini vurguladıktan sonra da, seçime kadar 17 ilçe aktif olmak istediklerini söyledi.
Bu arada…
İstişare Kurulu oluşturup yol haritasını birlikte belirleyeceklerini de ifade eden DP İl Başkanı Çağrı Kaplan seçime yönelik şu mesajı verdi:
“Referans kabul edilebilecek 2-3 isimle adaylık görüşmelerimiz oldu. İz bırakan adaylarla Büyükşehir ve 17 ilçede sahaya çıkacağız.”