AK Parti’nin genç milletvekili Ahmet Kılıç yerel seçime iddialı bakıyor: Bu şehir bizim, vatandaşın isteği ve beklentisi neyse o olacak

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ AHMET KILIÇ
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ AHMET KILIÇ

Söyleşi için davet edildiğimiz siyaset toplantılarında, özellikle de siyasi partilerin Gençlik Kolları organizasyonlarında hep şunu söylüyoruz:
“Gençlik Kolları siyasi partiler için siyaset okulu olmalı. Burada yetişen gençler ana kademelerde görev almalı. Fakat Gençlik Kolları’ndan yetişenlerin büyük bölümü yaş haddinden siyasi emekli oluyorlar.”
Benzer şeyleri söylemeye devam ediyor. Çünkü tüm siyasi partiler için geçerli ve aslında sorun olması gereken bir konu.
Ne var ki…
AK Parti içinde bulunduğumuz süreçte adeta siyasi devrim yaptı ve Gençlik Kolları Genel Merkezi kadrosunun temel taşlarına ana kademeyi teslim etti.
Nitekim…
Genel Sekreter Fatih Şahin, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ şu anda AK Parti Genel Merkezi’nin temeli oldular.
Aynı dönem Gençlik Kolları Genel Merkezi’nde görev yapan Ahmet Kılıç ve yönetiminden Atilla Ödünç 24 Haziran’da AK Parti Milletvekili seçildiler.
İşte…
Genç kadroyla birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde görev alan ve Genel Sekreter Yardımcısı olan AK Parti’nin genç Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç gazetede konuğumuz oldu.
Aslında…
Yazının başında söylediklerimizi de bize Kılıç ve yine Gençlik Kolları’nda birlikte çalıştığı danışmanı Cengiz Erdem anımsattılar.
Aynı zamanda…
Parlamentolar Arası Dostluk Grupları programında Makedonya Dostluk Grubu Başkanı olan Ahmet Kılıç, önümüzdeki süreçte Makedonya’daki Türk partileri ve Türk yatırımları konusunda çalışmalar yapacağını söyledi.
Yerel seçimdeki AK Parti hedeflerini sorunca da şunu söyledi:
“Milletvekilliği için partimize büyük teveccüh olmuştu. Belediye başkanları ve meclis üyelikleri için de aynı teveccühün olacağı beklentimiz var.”
Şu mesajı verdi:
“Genel Merkez olarak çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Sürekli anketler yapıyoruz, ama anketlerle de yetinilmiyor ve arkadaşlarımız vatandaşın arasına karışıp konuşuyor.”
Şunu da ekledi:
“En doğruyu arıyoruz. Vatandaşın isteği ve beklentisi neyse o olacak. Çünkü, bu şehir bizim.”