Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otobüsü miting sonrası caddelerden geçerken büyük ilgi gördü

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN OTOBÜS BURSA TURU BURSA CADDELERİ
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN OTOBÜS BURSA TURU BURSA CADDELERİ

Pazartesi akşam saatleri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimi için miting yaptığı Atatürk Stadyumu Meydanı’ndan ayrılıp, sivil toplum örgütleri ve sendikalar tarafından Büyük Bursa Buluşması adıyla organize edilen iftar için Atıcılar Spor Kompleksi’ne gitti.
Giderken de…
Altıparmak, Çatalfırın, Çakırhamam, Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi güzergahını izledi. Sonrasında Fevzi Çakmak Caddesi’nden geçti.
Gerçi…
İftara yakın saat olması nedeniyle Cumhurbaşkanı konvoyunun geçtiği yollarda trafik sorunu yaşandı, ama yol kenarlarında özel bir tablo ortaya çıktı.
Onu da…
Cumhurbaşkanlığı otobüsünde bulunan AK Parti Bursa 1. Bölge 6. Sıra Adayı Mimar Gülten Kapıcıoğlu’ndan dinledik:
“Altıparmak’tan çıkışta, Atatürk Caddesi’nde ve geçilen her yerde Cumhurbaşkanımıza müthiş ilgi vardı. İnsanlar yol kenarlarına dizilip Cumhurbaşkanımızın geçişini beklediler ve sevgi gösterisi yaptılar.”
Yorumu şu:
“Miting meydanında toplananlar kadar, hatta onlardan da fazla sayıda insan güzergah boyunca sevgisini gösterdi.”
Miting meydanlarına kararını vermiş ve partili seçmenler geliyor.
O nedenle…
Kapıcıoğlu’nun dikkat çektiği nokta önemli.
Üstelik…
Yakındığımız kent trafiği içinde ve iftara yakın yoğun bir akşam saatinde insanların cadde kenarlarına dizilip sevgi gösterisi yapmaları önemli.
Güzergahta…
Otobüsün içinden çekilen videoları ve fotoğrafları görünce de Kapıcıoğlu’na hak verdik. Hele Çatalfırın’dan Çakırhamam’a çıkıştaki Cumhuriyet Caddesi girişi ve Zafer Plaza’nın önündeki hareketlilik görülmeye değerdi.
Videoda…
Erdoğan’ın sürekli olarak arka taraftan bir şeyler aldığı ve otobüsün camından bekleyenlere ve el sallayanlara verdiği görülüyordu.
Ona da Kapıcıoğlu açıklık getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yol boyunca başta çocuklar vatandaşlara satranç takımı armağan etmiş. O kadar çok satranç takımı dağıtılmış ki, otobüsün arka tarafından ön kapıdaki Erdoğan’a armağanların hızla iletilebilmesi için elden ele zincir oluşturulmuş.