Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’ndan ‘balkon konuşması’ gibi mesaj: Oy veren, vermeyen ayrımı yapmadan Bursa’yı birlik halinde temsil edeceğiz

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU 1
BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU 1
BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU

Seçimde şunu gördük… Yenilenen teşkilatlarıyla seçime giren AK Parti’de 24 Haziran kampanyası süresince Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu adım atmadık yer bırakmadı.
Merkezi, ilçeleri, köyleri dolaştı, herkese dokunan siyaset uyguladı.
İnsanlar karşılarında Başbakan Yardımcısı görüp dokunabildiklerinde ve birlikte selfi çektirebildiklerinde mutlu oluyorlar.
Nitekim…
Çavuşoğlu bunu yaptı. Gittiği her yerde insanların ellerini sıkmakla yetinmedi ve kucaklaşma görüntüleri sergiledi.
O bakımdan…
Tarzı ve yüksek enerjili programıyla iz bırakan siyasetçi oldu, AK Parti’nin lokomotifi sorumluluğunu üstlendiği Bursa seçiminden de alnının akıyla çıktı.
Seçim sonrası…
Ankara’ya dönerken görüştüğümüz Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu öncelikle sonuçları değerlendirirken Bursa’ya da “balkon mesajı” verdi.
Söze…
“Bursalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” diye başlayıp devam etti:
“Gerek saha çalışmalarımız sırasında, gerek sandık başında milletin evladı Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları bu güçlü destek nedeniyle teşekkür ediyorum.”
Şunu ekledi:
“Aynı şekilde, parlamentoda da güçlü temsil yetkisi olarak güçlü bir destek veren Bursa’mıza, tüm milletvekili arkadaşlarımla birlikte bütün gücümüzle hizmet edeceğiz.”
Ardından…
Seçime katılım oranının Türkiye’nin demokratikleşme anlamında ulaştığı olgunluğu gösterdiğini belirtip, 24 Haziran seçiminin şölen havasında geçtiğini söyledi ve şuna dikkat çekti:
“Her türlü manipülasyona rağmen milletimiz vakar duruşuyla tuzak peşinde koşanlara gerekli dersi verdi.”
Mesajı şu oldu:
“Bize düşen şu: Oy veren ya da vermeyen ayrım yapmaksızın tüm Bursa’yı birlik halinde temsil edeceğiz.”
Sonra da şöyle seslendi:
“Şu ya da bu partiye oy vermeleri hiç fark etmez, sandık başına gidip oyunu kullanan hiç kimse mağlubiyet duygusu içine girmesin, kendini mahzun hissetmesin.”
Şunun da altını çizdi:
“Çünkü, bu seçimde kazanan Türkiye’miz olmuştur. Bizim yapacağımız hizmetlerden de bütün Türkiye istifade edecek.”