Atatürk Stadyumu Meydanı’ndaki miting öncesi Bursa’nın büyümesini anlatan Bakanlar Erdoğan için ‘büyük destek’ istediler

Kurulduğu günden beri gözlemliyoruz ve bu sütunlarda da tekrarlıyoruz. Ak Parti’nin organizasyon anlamında diğer partilerin tümüne çok büyük farkla üstünlüğü var.
Gerçi…
Zaman zaman Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık korumaları devreye girdiklerinde kontrol Bursa’dan çıktığı için sorunlar oluşuyor, ama yine de ortaya başarılı organizasyonlar çıkıyor.
Pazartesi de öyle oldu…
Atatürk Stadyumu Meydanı miting için iyi süslenmiş, çevresi de iyi düzenlenmişti. Kürsüye ilk gelen AK parti İl Başkanı Ayhan Salman da buna dikkat çekti ve “Gelin gibi süsleyen tüm teşkilat kademelerine teşekkür” etti.
Ardından…
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş topluluğa seslendi. Bursa’yı daha iyi yaşanabilir bir kent yapmanın derdiyle gece gündüz çalıştıklarını söyledi, biraz da 24 Haziran seçiminin önemini anlattı.
İçişleri eski bakanı ve 2. Bölge 1. Sıra Adayı Efkan Ala ise konuşmasında Bursa’nın ekonomisine dikkat çektikten sonra seçime yönelik şu mesajı verdi:
“Türkiye’nin önünü dışarıdakiler kesemedi, içeridekiler hiç kesemez.”
Son olarak…
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu mikrofonu aldığında topluluğa şu çağrıyı yaptı:
“Türkiye’nin büyümesinden Bursa payına düşeni aldı, yeter ki AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye devam etsin.”