Boşa çıkarılan algı operasyonlarına çarpıcı yorum: Kafalarının arkasında Türkiye’yi ele geçirme arzusu olanlar ortadan çıktıktan sonra işler düzeldi

AFRİN ALGI OPERASYONU
AFRİN ALGI OPERASYONU

Cuma akşamı Olay Televizyonu’nda konuk ettiğimiz AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili Hüseyin Şahin’le harekat bölgesindeki algı operasyonlarını da konuştuk.
Dedi ki:
“Zeytin Dalı harekatıyla ilgili terör örgütleri ve kendini gazeteci zanneden bazı kaçakların sosyal medya hesaplarında algı operasyonları yapılıyor.”
Devam etti:
“Geçmişte değişik bölgelerde yaşanmış olayların fotoğrafları sanki Afrin gibi anlatılıyor. Sivillere yönelik operasyon izlenimi verenler kadar Türk askerinin başarısızlığı gibi lanse edilen yalanlar var.”
Ardından…
Gerçek gazetecilerin bu fotoğrafların gerçeklerini bulduklarını vurgulayıp örnek de verdi:
“Lübnan’da göç sırasında soğuktan donan kadın fotoğrafı Afrin’de gibi paylaşılıyor. Daha önce kazaen düşen uçağımızın fotoğrafı terör örgütü tarafından düşürülmüş gibi yayılıyor.”
Bu noktada…
İlk kez algılara gerçek gazetecilerin anında karşılık verdiklerini vurgulayıp çarpıcı bir yorum yaptı:
“Kafalarının arkasında Türkiye’yi ele geçirme arzusu olanlar ortadan çıktıktan sonra işlerin nasıl düzeldiğini de hep birlikte görüyoruz. Demek ki birileri bazı şeyleri sürekli yanlış yönlendiriyormuş.”
Kim olduklarını da açıkladı: FETÖ.