Twitter’da Faruk Çelik yazdı, kürsüde Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi ve “Kasetle gelen dekontla gider” AK Parti’nin sloganı oldu

FARUK ÇELİK TWİTİ VE GAZETE KUPÜRLERİ
FARUK ÇELİK TWİTİ VE GAZETE KUPÜRLERİ

Ankara siyasetinde gergin ve giderek sertleşen yeni bir polemik var. Tartışmalar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin Grup Toplantısı’nda yurt dışına para gönderilmesi iddialarıyla başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesini hedef alan iddiaların hemen ardından, son 2 dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilse bile Bursa’nın siyasetçisi olan Faruk Çelik’in sosyal medya platformu Twitter paylaşımı dikkat çekti.
Çelik…
29 Kasım Çarşamba günü saat 14.42’de yaptığı ve kısa sürede Twitter’da en çok etiketlenenler arasına giren paylaşımda, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sahte belge imasıyla şöyle seslendi:
“Türkiye’yi hedef alan siyaset mühendisliği, kasetle getirdiğini bir bakarsın dekontla götürür.”
Ardından…
Pazar günü AK Parti’nin Ağrı ve Muş kongrelerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu sözleri kürsüden tekrarladı:
“Kasetle gelen, dekontla gider.”
Aynı gün…
Başbakan Binali Yıldırım da tekrarladı, onu AK Parti sözcüleri izledi.
Böylece…
Çelik’in sosyal medya paylaşımı AK Parti’nin “Kasetle gelen dekontla gider” sloganına dönüştü, bazı yaygın gazete manşetleri de bu sloganla çıktı.