Muhalefet açılımı… Nilüfer ve Mudanya belediye başkanları gelmeden Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş ziyarete gidecek

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ

Açıkça söylemek gerekirse… Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediyecilik deneyimiyle hızlı bir başlangıç yaptı.
Yatırım projelerinin devam ettiği Büyükşehir’de bir yandan mali durum analizleri yaparak atacağı adımları planlarken, diğer yandan halkla ilişkiler yönetimi uygulayıp toplumla sıcak ilişkiler kuruyor.
Özellikle…
Günün değişik saatlerinde Bursaray yolcuları arasına katılıp doğrudan vatandaşı dinleyen yaklaşımı çok önemli. Korumaları almadan gittiği yerlerde çevresine ağ örülmesine izin vermemesi de dikkat çekiyor.
Ayrıca…
Aktaş ilk günden beri “Bursa’yı ortak akılla yöneteceğini” söylüyor, “Bursa için düşüncesi olan söylesin, kenti birlikte yönetelim” mesajı veriyor.
Bunu da…
Göreve geldikten sonra kutlamalar için toplu kabul olarak uyguladığı ve 4 bin kişinin üstünde katılımın olduğu STK’lar buluşmasında dile getirdi.
İşte…
Tüm bunların yanında Başkan Aktaş, uygulayıp destek bulduğu açılımlarına bir yenisini ekliyor:
Çünkü…
Perşembe günü, muhalefet belediyeleri olarak tanımlanan Bursa’daki CHP’li 2 belediye başkanını ziyaret etmeyi programına aldı.
Böylece..
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın kendisini ziyarete gelmelerini beklemeden ziyaretlerine gidip ilk sıcak adımı atmış olacak.
Ziyaretlerde…
Büyükşehir Belediyesi’nin Nilüfer ve Mudanya’da başlayıp devam eden yatırımlarının yanı sıra, acil yapılması gerekenler ele alınacak.
Daha doğrusu…
Aktaş ilk adımı atarak 2 belediye başkanından görüş, öneri ve şikayetlerini dinleyecek.