Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışlar için Bursa’ya gelmek istedi, AK Parti ve Büyükşehir’de program hazırlığı başladı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ

Şu sıralar… AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta tatlı bir telaş var.
Çünkü…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, merkezinde açılış törenlerinin, hatta toplu açılış etkinliğinin yer aldığı yoğun bir program hazırlıyorlar.
İsteği de…
Kulağımıza gelenlere göre, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Alinur Aktaş kararının tebliğ edildiği Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşmenin sonunda bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan dile getirmiş:
“Bursa’ya en son referandum öncesi gelmiştik. Uzun zaman oldu, toplu açılış programı hazırlarsanız Bursa’ya gelebiliriz.”
İşte…
Bu istek üzerine bir yandan Salman kamunun tamamlanmış yatırımlarından açılışa hazır olanlar için liste çalışması yaparken, diğer yandan da Aktaş tamamlanmış ya da tamamlanma aşamasında olan Büyükşehir yatırımlarının üzerinde çalışıyor.
Gerçi…
Erdoğan’ın işaretiyle çalışmalar başladığı için kesin bir takvim henüz belli değil. Fakat Bursa’da yılbaşından önce, yani aralık ayı ya da ocak ayı ortaları için toplu açılışların ağırlıkta olacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan programı hazırlanıyor.
Henüz taslak aşamasında olan çalışmaların önümüzdeki hafta tamamlanması ve Cumhurbaşkanlığı makamına sunulup Bursa ziyareti tarihinin belirlenmesi bekleniyor.
Ziyaret…
Ayhan Salman ve Alinur Aktaş için biraz daha farklı anlam taşıyor.
Çünkü…
Salman 3 ay önce atandığı AK Parti Bursa İl Başkanı olarak ve Aktaş da henüz 1 aylık Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla ilk kez Cumhurbaşkanı ağırlayacaklar.