CHP Bursa Milletvekili İrgil en çok sorulan konuda en net açıklama yaptı: Belediye başkanı adayı değilim, olmayacağım!

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ DR. CEYHUN İRGİL
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ DR. CEYHUN İRGİL
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ DR. CEYHUN İRGİL

Bu sütunların okurları biliyorlar… CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’le üniversite öğrenimi için Bursa’ya adım attığı ilk günden beri tanışırız.
Dahası…
Geçmişte hem rahmetli Mümin Gençoğlu’nun sahibi olduğu Hakimiyet’te, hem Olay’da birlikte çalışmışlığımız var. O nedenle zaman zaman uğrar kardeş sohbeti yaparız.
Özellikle…
Bayram arifelerinde gelmeye özen gösterir. Fakat bu bayram arifesinde Adalet Kurultayı için Çanakkale’de olacağından erken ziyaret yaptı.
Gelirken de…
5 yılı bilgi ve belge toplamayla geçen, adeta iğneyle kuyu kazar gibi 7 yılda hazırladığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin yayınladığı 2 ciltlik Bursa Sağlık Tarihi kitabını getirdi.
Sohbet ederken…
Söz, kendisine çok sorulan belediye başkan adayı olup olmayacağına geldi.
Sosyal medyadan da paylaştığı düşüncesi çok net:
“Defalarca yazılı ve sözlü açıkladım, bir kez daha söyleyeyim: Belediye başkan adayı değilim, olmayacağım da.”
Bu doğrultuda…
CHP’den seçilip görevde olanlara ve aday olacaklara başarı dileyip “yanınızdayım, başarınız için çalışacağım” mesajı verdi.
Bakışı şu:
“Üyelerimizin bize verdiği vekalet görevini sonuna kadar hakkını vererek ve CHP’ye yakışan bir emekle yapmaya çalışıyoruz.”
Bir açık mesajı daha var:
“Kongre süreçleri için de tüm adaylara başarılar dilerim. Bizi seçerken saygı duyduğumuz delegelerimiz kimi seçerse birlikte çalışmak görevimiz.”