AK Parti Genel Merkezi 1 milyon nüfuslu kentlerde anket yaptırdı, Altepe vatandaş arasında en çok tanınan Büyükşehir Başkanı çıktı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE

AK Parti kamuoyu araştırmalarına en çok önem veren ve bunları en iyi okuyup değerlendiren parti. Üstelik, yalnızca seçim dönemlerinde değil, gündeme ilişkin tüm konularda sürekli anketlerle vatandaşın nabzı tutuluyor, hükümet ve parti politikaları da bu doğrultuda geliştiriliyor.
Yanı sıra…
Başta AK Parti’li belediyeler olmak üzere, AK Parti Genel Merkezi tüm belediyeleri de kamuoyu araştırmalarıyla izleyip vatandaşın nelerden memnun olduğu, nelerin tepki gördüğü ve vatandaş beklentilerinin ne olduğu belirleniyor.
Nitekim…
Geçtiğimiz günlerde belediye başkanları için bir anket yapıldı. Kulağımıza gelenlere göre, son yapılan yerel yönetimler anketi kentlerin nüfuslarına göre değişik kategorilerde düzenlendi.
Bu kapsamda…
Belirlenen kategoriler arasında İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki Büyükşehir Belediyeleri olarak nüfusu 1 milyonu aşan kentlerdeki durum vatandaşa soruldu.
İşte…
Bu anketten, vatandaş arasında en çok tanınan belediye başkanı olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ilk sırada çıktı.