Bursaspor’un kuruluş yıldönümünde Atatürk Stadyumu Meydanı’ndaki 6 bin kişilik ‘birlik’ iftarı, ‘diriliş’ buluşması olsun!

BURSASPOR VEDA VEFA BİRLİK GÜNÜ TOPLANTISI İDRİS SEVİNÇ ALİ AY
BURSASPOR VEDA VEFA BİRLİK GÜNÜ TOPLANTISI İDRİS SEVİNÇ ALİ AY

BURSASPOR VEDA, VEFA, BİRLİK GÜNÜ TOPLANTISI İDRİS SEVİNÇ, ALİ AYProjeyi… Bursaspor’la birlikte büyüyen ve tam bir proje fabrikası gibi üreten Şenol Dolar dostumuz önerdi, Bursaspor Divan Kurulu da uygulamaya koydu.
Nitekim…
Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç dün Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Bursaspor Vakfı ile birlikte medyanın karşısına çıktığında, büyük gün 1 Haziran için bilgi verdi.
Çünkü…
1 Haziran’da Atatürk Stadyumu Meydanı çimleri üzerinde düzenlenecek 6 bin kişilik iftar yemeğinde eski ve mevcut yönetimlerden, eski ve mevcut teknik kadro ve futbolculara, üyelere kadar Bursaspor camiası buluşurken zor günler için de birlik ortaya konacak.
İftara…
Bursa’da milletvekilliği, belediye başkanlığı yapan herkes, 18 OSB’nin başkanları, sivil toplum örgütleri de davet edilecek.
Ayrıca, Bursaspor formasını ıslatan tüm futbolculara vefa gösterilirken, şampiyonluk sevincinin yaşandığı Atatürk Stadyumu’na da camia olarak veda edilecek.
Toplantıya, adı Bursaspor ile özdeşleşen Sedat Özden, Sinan Bür, Beyhan Çalışkan, Feridun Özdiker, Recai Özdemir, Yalçın Gündüz, Vahit Doğan, Turan Şen gibi efsane futbolcular da katıldı.