Mudanya Meydanı’na kurdukları ‘Evet’ çadırında çay ikram edip anayasayı anlatıyorlar

AK PARTİ MUDANYA GENÇLİK KOLU İZZET DURSUN MURAT ÜNAL ANAYASA ÇADIRI ÇAY ŞENOL KUL
AK PARTİ MUDANYA GENÇLİK KOLU İZZET DURSUN MURAT ÜNAL ANAYASA ÇADIRI ÇAY ŞENOL KUL

AK PARTİ MUDANYA GENÇLİK KOLU İZZET DURSUN, MURAT ÜNAL ANAYASA ÇADIRI, ÇAY, ŞENOL KULSiyasette herkes aynı şeyi yaptığı zaman kimsenin diğerinden farkı kalmıyor. Hatta, çalışmaları birbirine benzeyenlerin amaca ulaşamadıkları da oluyor.
O nedenle…
Özgün çalışma yöntemleri kadar renkli ortamlar da önemli.
İşte…
Referandum çalışmalarına farklılık ve renklilik getiren bir örnek de Mudanya’da yaşanıyor.
Projeyi…
AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolu Başkanı İzzet Dursun geliştirdi. AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal arkasında durdu, Sosyal İşler Başkanı Şenol Kul da destek verdi.
Bunun üzerine…
Yörüklerin kullandıkları kıldan yapılmış çadırı Mudanya İskele Meydanı’na kuran AK Partili gençler, gün boyu gelen geçen herkese çay ikram edip anayasa değişikliğini anlatmaya başladılar.
Uğradığımızda…
AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal da gençlerin yanındaydı. Sohbet ederken, meydandan geçenlerin yanı sıra BUDO yolcularının çadıra uğrayıp gençleri dinlediklerini gördük. Ünal da buna işaret edip, “İnsanımız öğrenmek istiyor, öğrenince de kararını netleştiriyor” dedi.
İnsanların kendiliğinden gelip anayasa değişikliğinin ne getireceğini öğrenmek istemelerini de önemsedik.
AK Parti Mudanya Gençlik Kolu Başkanı İzzet Dursun ise çalışmalarını anlatırken, “Sabah erken başlayıp akşam geç saate kadar anlatıyoruz. Günde 40 demlik çay demliyor ve yaklaşık 300 bardak çay ikram ediyoruz” dedi.