Hızlı tren için bir açıklama bekleyen Kemal Demirel’i Başbakan Binali Yıldırım hayal kırıklığına uğrattı

KEMAL DEMİREL PARK REFERANDUM HAYIR ÇALIŞMASI
KEMAL DEMİREL PARK REFERANDUM HAYIR ÇALIŞMASI
KEMAL DEMİREL PARKTA REFERANDUM ÇALIŞMASI
KEMAL DEMİREL PARKTA REFERANDUM ÇALIŞMASI

Kemal Demirel gerek CHP İl Başkanı olduğu dönemde, gerek CHP Bursa Milletvekili olduğu süreçte karayollarında yaşanan trafik kazalarından hareket ederek tren kampanyaları düzenledi.
Üstelik…
Bursa’nın yanı sıra, değişik Anadolu kentlerinde yürüyüşler yaptı, toplantılar düzenledi.
Nitekim…
Bu çabaları nedeniyle 23 Aralık 2012 günü Balat’taki hızlı tren istasyonu temel atma törenine davet edildi, kürsüye çıkan Bakanlar da onun adını anıp teşekkür ettiler.
Teşekkür edenlerden biri, dönemin Ulaştırma Bakanı olan Binali Yıldırım’dı,
Şimdilerde…
Sokaklarda, parklarda, kahvelerde, esnaf ziyaretlerinde referandumda hayır kampanyası için çalışıyor. Cumartesi günü gezerken konuştuğumuzda şunu söyledi:
“Temel atma günü, Bursalıların hızlı trene 2016 sonuna kadar bineceği söylenmişti. O tarih geldi geçti, Şimdi Sayın Başbakan Bursa’ya geliyor. Ben de büyük bir ilgiyle yapacağı konuşmayı bekliyorum.”
Beklentisini de açıkladı:
“Vatandaş gittiğim yerlerde ‘Sayın vekilim, tren için bu kadar mücadele verdiniz, sonuç nedir?’ diye soruyorlar. Ben de bir cevap verebilmek için Sayın Başbakan’ın yapacağı açıklamayı merak ediyorum.”
Fakat…
Başbakan Binali Yıldırım pazar günü Gökdere’deki konuşmasında Kemal Demirel’in merakla beklediği hızlı tren konusuna hiç değinmedi