AK Parti’de referandum mesaisi… 16 Nisan’a kadar Başbakan’ın yanı sıra Bursa’ya 10 Bakan gelecek!

AK PARTİ İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN
AK PARTİ İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN
AK PARTİ İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN
AK PARTİ İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN

16 Nisan’a 43 gün kaldı. Referandum sandığına her gün bir adım daha yaklaşırken, seçmen ısınmaya başladı.
İşte…
Kalan sürede seçmenin daha da ısınmasını sağlayacak programı AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’la konuşurken, “Referanduma kadar 10 Bakanımızı ağırlayacağız. Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımızla Bursa’nın her yerinde sahada olacağız” dedi.
Sonra da…
12 Mart’ta Gökdere’de meydana çıkacak Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra, 3 Mart Cuma günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı bugün de aynı zamanda Bursa Milletvekili olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırladıklarını anımsatıp Bakanların Bursa programlarını açıkladı:
“10 Mart Cuma günü İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, 11 Mart Cumartesi günü Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek, 19 Mart Pazar günü Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ Bursa’da olacak.”
Listenin devamı şöyle:
“25 Mart Cumartesi Ulaştırma Bakanımız Ahmet Aslan’ı ağırlayacağız. 4 Nisan Salı günü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki, 7 Nisan Cuma günü Sağlık Bakanımız Recep Akdağ gelecek.”
Finali de açıkladı:
“Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik 11 Nisan Salı günü Bursa’da sahaya çıkacak. Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık ise 12 Nisan Çarşamba günü Bursa’da olacak.”