Nilüfer’de kadın harekâtı… AK Partili kadınlar Nilüfer’e özel siyasi seferberlik başlattı

AK PARTİ NİLÜFER KADIN KOLU BAŞKANI DİLEK DURAK VE YÖNETİMİ
AK PARTİ NİLÜFER KADIN KOLU BAŞKANI DİLEK DURAK VE YÖNETİMİ

ak-parti-nilufer-kadin-kolu-baskani-dilek-durak-ve-yonetimiHer ilçenin kendine özgü yanları var. Bu nedenle her ilçede, toplumun alışkanlıkları ve beklentileri doğrultusunda siyaset tarzı farklılıkları ortaya çıkıyor.
Bu noktada…
Bursa’daki en özel ilçe olarak da karşımıza Nilüfer çıkıyor. Seçmenin tercih istikrarı da sergilediği Nilüfer’de hem yapılaşma farklılığından kaynaklanan siyasi çalışma zorlukları var, hem de özellikle AK Parti’nin zaman zaman karşılaştığı görünmez duvarlar var.
İşte…
Böylesine farklı bir siyasi alan özelliği sergileyen Nilüfer’de farklı projelerle farklı siyasi çalışmalar yapan AK Parti teşkilatı yanında Nilüfer İlçe Kadın Kolu da mahallelere yönelik Nilüfer’e özel projeler geliştiriyor.
AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolu Başkanı Dilek Durak yönetiminden Günnaz Dönmez, Gülümser Efe, Birgül Yüksel, Elif Aslan, Şüheda Öz ile birlikte ziyaretimize geldiklerinde Nilüfer’de kadın siyaseti üzerine de konuştuk.
Hem yaptıklarını, hem de yapacaklarını anlattılar. Nilüfer’de siyasi seferberlik hazırlıklarını da anlattıklarından çıkardık.