Bu proje Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok heyecanlandırdı: Yıldırım’da Engelsiz Yaşam Merkezi

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ BENNUR KARABURUN
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ BENNUR KARABURUN

Bu sütunlarda zaman zaman tekrarlıyoruz… AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un kaderini değiştiren yaşam çizgisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın apayrı yeri var.
Dahası…
Karaburun’un siyasete kazandıran ve engelli kontenjanından milletvekili olmasının önünü açan da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu.
O nedenle…
7 Haziran’da ilk kez milletvekili seçilen, 1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekili olan Karaburun temsil ettiği engelliler için yaptığı çalışmalarda Erdoğan’ı sık sık bilgilendiriyor.
Cumhurbaşkanı da bu kapsamda Karaburun’un çalışmalarını önemsiyor ve ilgileniyor.
Nitekim…
Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda geçtiğimiz hafta Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen tören sonrası AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun yeni bir projeyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıktı.
Projeyi…
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali hazırlamıştı. Karaburun da bu özel günde projeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şöyle takdim etti:
“Yıldırım Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi adıyla Türkiye’ye örnek olacak bir proje hazırlandı. Ben de size bu en özel projeyi getirdim.”
Ardından…
İçinde engelliler için rehabilitasyon merkezinden sağlık ünitelerine, meslek edindirme atölyelerinden spor sahalarına, alışveriş merkezinden engelli dernekleri ofislerine kadar engelliler için her şey bulunun projeyi anlattı.
Büyük bir ilgiyle Karaburun’u dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan da projeyle çok yakından ilgilendi ve heyecanını belli etti.
Sonra da…
Orada bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na projeyi uzatıp, “Sema Hanım bu proje sizi ilgilendiriyor, ban de takipçisiyim” dedi ve gerçekleştirilmesi için Bakanlık programına alınarak destek verilmesini istedi.
Böylece…
Yıldırım Belediyesi tarafından hazırlanan en özel proje yine en özel günde ve engellilerin temsilcisi olarak TBMM’de bulunan en özel milletvekili tarafından devletin en üst katından en özel desteği almış oldu.