Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ev arkadaşlarıyla buluşmak için pazar günü Bursa’ya geldi

4. YAZI İÇİN 1. FOTO MURAT HAZİNEDAR, ÖZLEM HAZİNEDAR, GÜREL YILMAZ. LALE YILMAZ, ENGİN DENİZLİBeşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar genç ve enerjik bir isim. İlk dönemi olmasına karşın, İstanbul’da performansıyla öne çıktı. Sorumluluğunu üstlendiği ilçe de Beşiktaş olduğu için dikkat çeken belediye başkanı haline geldi. Önümüzdeki süreçte adından daha çok söz ettireceğe benziyor.
Geride kalan seçim döneminde Bursa’ya gelip CHP’nin milletvekili adayları Prof. Dr. Lale Karabıyık ve Erkan Aydın’ın kampanya çalışmalarına katılmış, rüzgar estirip dönmüştü.
O çalışmaya…
Üniversite yıllarında ev arkadaşı olduğu Bursalı Sanayici Gürel Yılmaz için katıldığını biliyoruz.
Nitekim…
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar pazar günü yine Gürel Yılmaz ve eşi Lale Yılmaz’ın konuğu olarak Bursa’daydılar. Üniversite yıllarının 3 ev arkadaşı olarak Murat Hazinedar, Gürel Yılmaz ve Engin Denizli yıllar sonra Bursa’da bir pazar sabahı kahvaltıda buluştular.
Gürel Yılmaz’ın organizasyonuyla Cumalıkız’ta kahvaltı yapıldı, sonra da protokolsuz olarak Bursa turuna çıkıldı, kentin tarihi ve özel köşeleri gezildi.
Başkan Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar sabah feribotla geldikleri Bursa’dan akşam saatlerinde yine feribotla ayrılıp İstanbul’a döndüler.