Yeni siyasete “sıradışı” vaat: Kalite sistemlerini siyasetle buluşturacak!

Şunu çok net olarak söyleyebiliriz: Bursa siyasetinde çıtayı yükseltenler sıralaması yapılsa, Gürhan Akdoğan ilk sıralarda kesinlikle yer alır.
Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı’ndan başlayan, Kalite Derneği ile vites büyüten bir anlayışla siyaset yaptı. İl Başkanı olduğu dönemde, CHP hiç temsil sorunu yaşamadı. Aksine, pek çok konuda fikir ve eylem önderi oldu.
Şimdiyse…
Milletvekili aday adayı olarak, çok geç ve çok geriden başladığı bir önseçim yarışında partisinin üyelerinden oy istiyor.
Sergilediği performans da İl Başkanlığı yaptığı dönemlerden farklı değil. Hareketli, enerjik, önderlik eden ve herkesi kucaklayan siyaset anlayışıyla çalışıyor.
Yarınki önseçim için son hazırlıkları sürdürürken yaptığımız görüşmede, ziyaret ettiği yerlerde kendisini anlatma gereği duymamasını avantajı görüp şunu söyledi:
“İnsanlara şunu söylüyorum: Eğer seçilirsem, kesinlikle sıradışı bir milletvekili olacağım. Yani ben sıradışı milletvekili olmaya adayım.”
Şunu ekledi:
“Kalite sistemleri ve modern yönetim sistemlerini siyasetle buluşturup, Bursa’mıza ve ülkemize hizmet vermek istiyorum. Sorunların takipçisi olmaya kararlıyım.”
Bunu nasıl yapacağını da söyledi:
“Taçlandırmak istediğim 35 yıllık siyasi yaşamımda, daima parti örgütümle birlikte hareket ettim. Yine parti örgütüyle bütünleşerek başaracağım.”
Şu sözü verdi:
“Toplumun sorunlarını takip eden, çözüm geliştiren ve toplumun sesi bir milletvekili olacağım. Kısacası, toplumun istediği milletvekili olacağım.”