Siyaset için heyecan duyan gençler, umut veriyorlar!

Bu sütunların okurları biliyorlar… Siyasette gençleri destekliyoruz. Siyasi partilerin gençlik kolu yapılanmalarını da çok önemsiyoruz.
Bu noktada…
AK Parti Nilüfer Gençlik Kolu Başkanı Gökhan Dinçer ve yönetiminin siyaset üretmek adına çabalarını da ilgiyle izliyoruz.
Çünkü…
AK Parti açısından siyaset adına çok zor bir yer olan Nilüfer’de partinin genel çizgisini korumanın yanında Nilüfer’in özgün yapısına uyum anlamında çok özel çalışmalar yapıyorlar.
Bununla birlikte…
Gökhan Dinçer ve arkadaşlarının, diğer ilçelerdeki AK Gençlik yapılarına göre işleri çok daha zor.
Zaten…
Onlar da bunun bilinciyle sürekli farklılık sergileyen siyasi projeler üretiyorlar. Örneğin, geçen yıl parti farkı gözetmeksizin üniversite gençliğinin sorunlarını ortaya koymalarını sağladılar, çözüm için de aracılık üstlendiler.
AK Parti Nilüfer Gençlik Kolu Başkanı Gökhan Dinçer ve yönetimi zaman zaman ziyaretimize gelirler, sohbet ederiz. Son gelişlerinde, aralarına yeni katılanlar için düzenledikleri ve 2 otobüsle gittikleri Çanakkale gezisinden yeni dönmüşlerdi.
Yönetim kurulu üyeleri Gökhan Yıldız, Özkan Zorlu, Filiz Aydın, Sefa Şahin, Hilmi Güzeller’le birlikte sohbet ederken Başkan Dinçer gezinin gerekçesini anlattı.
Önce…
“Her genç önce Çanakkale’yi tanımalı” dedi ve ekledi:
“O günkü olaylarla bugünkü olaylar arasında benzerlik var. Yine aynı şekilde ülkemizin üstüne geliyorlar. Onun için Çanakkale’nin çok iyi anlaşılması gerekiyor.”
Sonra da bugünü değerlendirdi:
“Yaşananlara çok üzüldük. Çözüm sürecini bozmak için yapıldı. Silahlar artık susmalı.”
Yönetimindeki Gökhan Yıldız ile birlikte aynı zamanda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi olan AK Parti Nilüfer Gençlik Kolu Başkanı Gökhan Dinçer, siyasi hedeflerini şöyle özetledi:
“Nilüfer genç nüfusun fazla olduğu ve gençlerin daha fazla zaman geçirdiği yer. Yerel seçimi kazanamadık, ama daha iyi hazırlanarak önümüzdeki seçimde başarılı olmak istiyoruz.”