Osmangazi’de CHP oylarını arttıran Erkan Aydın’dan mesaj var: Tek hedefimiz kentimize hizmet

CHP’ye Osmangazi için aday adayı olarak başvurduğunda pek çok kişi için sürpriz oldu. Hatta, CHP’liliği ile ilgili sorgulama yapanlar bile oldu.
Fakat…
CHP İl Başkanı Metin Çelik’in daveti, Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın desteğiyle CHP’yi temsil etmek üzere Osmangazi’de yarışa giren Erkan Aydın, seçim döneminin en uzun kampanyasını yürüten aday olarak rekor kırarken, yerel siyasette de iz bıraktı.
Kimseyi kırmadı, incitmedi. Adım attığı her yerde de sevgi ve ilgi gördü.
Nitekim…
Aydın’ın kendi ekibiyle yürüttüğü kampanya sonucunda CHP oylarını arttırdı ve Osmangazi’de iddialı olabileceğini gösterdi. Bir anlamda, Erkan Aydın için “CHP’ye kazanabileceğini inandırdı” demek de mümkün.
Seçim sonrası, ekibinden ve aynı zamanda CHP’nin Osmangazi Belediye Meclisi adaylarından olan Sedat Akar’la birlikte ziyaretimize geldi.
Sohbet ederken…
Bursa’nın en büyük ve en etkili sivil toplum örgütü Dağ-Der başkanlığı yapmış biri olarak mütevazılığı elden bırakmadı ve söze teşekkürle başladı:
“Benimle birlikte cadde cadde, sokak sokak gezen çok değerli arkadaşlarım var. Onların sayesinde kamuoyu önünde iyi bir performans yakaladık. Hepsine teşekkür ediyorum.”
Kendisiyle ilgili CHP içinde yapılan kimi yorumları anımsattığımızda ise şunu söyledi:
“Bizim parti içindeki farklı yapılarla işimiz olmaz. Osmanazi’ye hizmet için CHP’ye geldim. Kampanya boyunca gördüğüm ilgiden doğru karar verdiğimi anladım.”
Şunu ekledi:
“Bugüne kadar Dağ-Der’de yöreye hizmet üretmeye çalışıyorduk. Osmangazi için de çok güzel projelerle halkın karşısına çıktık.”
Şunu özellikle vurguladı:
“CHP’yi seviyorum. Tek hedefimiz var, kentimize ve insanımıza hizmet. Bunu sürdürmek istiyorum.”
Son sözü şu oldu:
“Partimin ihtiyaç duyduğu her an CHP için çalışmaya hazırım.”