İkizceliler istedi, Gürhan Akdoğan da KOTİYAK’ı anlattı

5 yıl süren CHP İl Başkanlığı döneminde Gürhan Akdoğan en çok kent konuları ile ilgili çalıştı. Daha doğrusu, siyasetin ilgisini Bursa konuları üzerine yoğunlaştırdı.
Bazı sorunları da özel olarak takibine aldı.
İşte…
İzmir Yolu üzerindeki İkizce Köyü’ne yapılması planlanan Kotiyak sanayi bölgesi Akdoğan’ın özel takibinde olan konulardan biriydi. Kotiyak ile ilgili her gelişmeyi kamuoyu gündemine taşırdı.
Akdoğan sonrası Kotiyak kent gündeminden düştü. Ama köylüler Gürhan Akdoğan’ı ve çabalarını, Gürhan Akdoğan da İkizce Köyü’nün sıkıntısını unutmadı.
Nitekim…
Geçtiğimiz günlerde İkizceliler’in daveti üzerine, birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarıyla gidip tüm yasal süreçleri ve yargıdaki gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar anlattı.
Böylece…
Aktif siyasetin içinde olmasa bile, bir dönem takibini yaptığı konularla ilgisini kesmediğini, her gelişmeyi siyaset arkadaşlarıyla birlikte yakından izlediğini gösterdi.
Bu ziyaret…
Daha doğrusu, Akdoğan’ın yaptığı bilgilendirme İkizceliler için de çok önemli bir moral oldu. İkizce Köyü’nde yaşayan 100’ü aşkın çiftçinin ilgi gösterdiği o buluşmada çok güzel görüntüler de ortaya çıktı.
Ayrıca…
Hep birlikte, bundan sonra verilecek mücadelenin yol haritasını konuştular, bazı ortak kararlar üzerinde durdular.