AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Kara babasını kaybetti

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Kara uzunca bir süredir parlamenterlik görev ve sorumluluklarıyla evlatlık görev ve sorumlulukları arasında sıkıntı yaşıyor.
Çünkü…
Bir yandan Ankara’da bulunup Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yasama faaliyetlerine katılıyor, bir yandan Bursa’ya gelip seçim çevresinde partisinin yaptığı programlar gereği seçmenine karşı sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyor, bir yandan Brüksel ve Strasborg’da TBMM’yi temsilen Avrupa Parlamentosu ve AB Parlamenterler Meclisi’nde ülkemizle ilgili konularda konuşmalar yaparak Avrupa’ya gerçekleri anlatmaya çalışıyor.
Diğer yandan da…
Bulduğu her boş zamanı fırsat kabul edip bir yıla yakın süredir kanser tedavisi gören babası Burhan Suat Erkal’ın yanına koşuyor.
Nitekim…
Bursa’ya geçen hafta geldiğinde AK Parti İl Başkanlığı’nın kendisi için hazırladığı programlara katıldı. Kara bayramı da Bursa’da geçirmeyi planlamıştı ama 15 Ağustos akşamı babasının yoğun bakıma alınması nedeniyle programını kesip apar topar Antalya’ya gitti.
Fakat…
Babası tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi’nde bayramın ikinci gün yaşamını yitirince büyük bir acı yaşadı. Baba Erkal’ın cenazesi dün defnedildi.