İş dünyası ayakta: Bursa bu değil

Daha iki hafta önce, Dosabsiad’ın çiçeği burnunda başkanı, genç sanayici Selim Yedikardeş bir proje olarak “Bütün siadlar birleşmeli” düşüncesini ortaya koymuştu.
Gerçi…
Yedikardeş bunu söylerken hedefi farklıydı ama cumartesi günü Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesine yol açan olaylar siadlar çerçevesinde Bursa iş dünyasını bir araya getirdi.
Çağrıyı da…
Dosabsiad, Musiad ve Bugiad yaptı.
İşte…
Bu çağrı doğrultusunda Dosabsiad, Musiad, Bugiad, Tügiad, Maksifed, Modsiad, Gesiad, Rumelisiad, Beksiad, Buikad, Bursagiad ile siadlı derneği bulunan Nilüfer, Kestel, Gürsu, Hasanağa organize sanayi bölgeleri bugün bir araya geliyorlar.
Toplantıya…
Kısa adı Besob olan Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile bazı meslek örgütleri ve akademik odaların temsilcileri de katılarak destek verecekler.
Dahası…
Bugün Botanik Park’taki Otantik Otel’de yapılacak toplantıda, Bursa iş dünyası adına bir de deklarasyon yayınlanacak.
Deklarasyonda…
Bir grup Bursaspor taraftarı ile polis arasında çıkan olaylara tepki gösterilirken, ekranlarda sık sık tekrarlanan görüntülere karşı “Bursa bu değil” denilecek.
En önemlisi…
İş dünyasının bugünkü buluşmada yayınlayacağı deklarasyonla olaylardan Bursaspor’un, görüntülerinden ise Bursa’nın zarar görmemesi için herkesin elbirliği yapması istenecek.