Bahçeli “tek başına iktidar” istedi, MHP Osmangazi sahaya çıktı, 4 mahallede aynı anda toplantı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli iki gün önce farklı bir hesap da yaparak MHP’nin tek başına iktidar olabilmesi için teşkilatların nasıl çalışması gerektiğini anlattı.
İşte…
Bahçeli’nin verdiği “tek başına iktidar” işaretinden sonra, MHP teşkilatları hızlı bir şekilde sahaya çıkarak Haziran 2011 genel seçimi için çalışmalarını yoğunlaştırdılar.
Nitekim…
MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez de bu doğrultuda, mahalle bazında çalışma yapılanma kapsamında yönetimini harekete geçirdi.
Aslında…
MHP Osmangazi’nin seçimleri hedef alarak başlattığı çok özel bir çalışma var. Perşembe akşamı, işte bu çalışma sergilendi ve aynı anda Osmangazi’nin 4 ayrı mahallesinde teşkilat toplantıları yapıldı.
Çalışma programı…
Osmangazi’nin 4 bölgeye ayrılmasını öngörüyordu. MHP Osmangazi İlçe’de 4 bölge için bölge başkanları atandı. Bu bölge başkanlarına 26 grup başkanı bağlandı. Grup başkanları da bağlı çalışmak üzere de Osmangazi’nin 109 mahalle ve 27 köyünde olmak üzere toplam 136 yerleşim biriminde mahalle başkanları oluşturuldu.
Perşembe akşamı da…
1. Bölge Başkanı Nihat Güroluk ve görevli yönetim kurulu üyeleri Muradiye’de, 2. Bölge Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve görevli yönetim kurulu üyeleri Çiftehavuzlar’da. 3. Bölge Başkanı Mahmut Tekinbaş ve görevli yönetim kurulu üyeleri Çirişhane’de, 4. Bölge Başkanı Mahmut Tekinbaş ve Mahmut Tekinbaş ile MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez ve görevli yönetim kurulu üyeleri de Gündoğdu’da mahalle toplantısı yaptılar, parti tabanıyla buluştular.
Buluşmalarda…
Mahalle programlarının gerçekleştirildiği mekanlarda bulunan vatandaşlara MHP Osmangazi İlçe Ar-Ge Komisyonu’nun hazırladığı anket formları dağıtılarak yerel ve genel sorunlarla beklentilerin tespiti hedeflendi.
Çalışma…
Bundan böyle her perşembe akşamı aynı anda yine 4 ayrı mahallede düzenli olarak devam edecek.